Hos Olesen & Jensen tilbyder vi montering af ABA anlæg (Automatisk Brandalarmanlæg).

Hovedformålet med et ABA anlæg er naturligvis, at opdage en begyndende brand og alarmere brandvæsenet direkte. Formålet er med andre ord, at gøre skaden så lille som mulig, hvis uheldet er ude.

Det er i alles interesse, at få stoppet en brand så tidligt som muligt. Man skelner dog imellem at et ABA anlæg kan monteres som et frivilligt- eller tvunget anlæg.

Når det drejer sig om et tvunget anlæg, vil det typisk være et ønske fra forsikringsselskabet, eller krav om et sådan anlæg i bygningsreglementet. Uanset om der er tvunget- eller frivilligt anlæg så er der i begge tilfælde, ofte penge at spare på forsikringspræmien.

Hos Olesen & Jensen har vi mange års erfaring med montering af ABA anlæg. Vi er selvfølgelig certificeret i henhold til DBIs retningslinje 001-002-232. Det betyder at vi kan hjælpe med alt fra projektering, montering, samt service af ABA-anlæg såvel som AVA anlæg.

 

 

Hvis du har spørgsmål vedrørende automatisk brandalarmering, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os. 

 

  Afdelingsleder:

Brian M. Pedersen
Direkte tlf .: 76 14 01 78
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
 Se godkendte installatør liste her.

 Olesen & Jensen A/S er selvfølgelig certificeret til projektering, installation og service af AVA og ABA anlæg i henhold til DBI´s retningslinje 001-002-232