El-installatør Bramming

O-J lokal el-installatør Bramming

Hos Olesen & Jensen har vi mere end 90 års erfaring som el-installatør. Vi arbejder med udgangspunkt fra vores kontor i Esbjerg, men dækker hele området. Det betyder at vi også arbejder som el-installatør i Bramming.

På trods af vores mange års erfaring i branchen, er vi bestemt ikke stoppet med at udvikle os. Tværtimod, sørger vi hele tiden for løbende uddannelse- og efteruddannelse af vores elektrikere. Det betyder også, at vi altid kan tilbyde vores kunder de nyeste løsninger på markedet, det gælder også, når du kontakter os som el-installatør i Bramming.

De seneste år har vi især haft fokus på energioptimering, hvor de fleste kunder vil kunne opleve et stort optimeringspotentiale. Vi gennemgår gerne dine aktuelle løsninger, og kommer med forslag til hvordan disse kan optimeres.

Vi løser alle typer el-problemer. Uanset om du blot skal have skiftet en kontakt, din el-tavle eller komfur. Vi udfører både ny-etablering samt service på eksisterende installationer.

 

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende tilbud på dit el-projekt. Vi arbejder nemlig ud fra mottoet – der findes altid en løsning.