El-installatør Esbjerg

Olesen & Jensen er dit naturlige valg, når du skal bruge en el-installatør i Esbjerg. Vi har mere end 100 års erfaring, og vi udvikler os stadig. I løbet af årene har vores forretningsområder udviklet sig en del, men vores kerneforretning er stadig el-installation.

Det betyder at vi altid følger med i de nyeste tendenser, og trends inden for området. På tværs af de forskellige afdelinger i Olesen & Jensen, er vi i dag mere end 100 medarbejdere. Det betyder, at vi altid kan finde en specialist til lige netop dit projekt.

Uanset om du skal have udført intelligente installationer i dit nybyggeri, eller blot have monteret en stikkontakt, så løser vi opgaven. Faktisk er en opgave sjældent for lille eller for stor, til at at vi kan løse den.

VI har i de seneste år oplevet stor efterspørgsel, på forskellige former for energirenovering. Vi har gode erfaringer med forskellige løsninger inden for det område, og vi kan helt sikkert også finde nogle løsninger som kan have god effekt i dit hjem.

 

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en elektriker i Esbjerg. Vi hjælper gerne med at finde løsninger på din problemer. For dét er netop det motto vi arbejder efter – Der findes altid en løsning.

 O-J kan klare alle dine el-installationer i EsbjergStore og små El-installationer i Esbjerg