Olesen & Jensen A/S - Der findes altid en løsning.

Olesen & Jensen A/S er med 100 års erfaring et godt fundament for et langvarigt samarbejde.
4. generation ejer og leder i dag virksomheden. Det giver korte og effektive forretningsgange og et personligt ledelsesengagement.
Vi har afdelinger i Esbjerg, Borris og på Fanø og beskæftiger i dag 100 medarbejdere.
Vores kerneforretning er el-installation. Herudover råder vi over kompetencer indenfor entreprisestyring, industri- og automation, sikring, kommunikation, energioptimering samt elektromekanik.
I erkendelse af de høje kvalitetskrav, der i dag stilles til en moderne el-installationsvirksomhed, videreuddannes vores elektrikere og teknikere konstant.
Det betyder, at vi altid har en serviceminded og teknisk velfunderet stab af fagligt dygtige og ansvarlige elektrikere og teknikere som er klar til at hjælpe dig, og som behersker en lang række kompetencer med stor betydning for løsningen af netop din opgave.
Vores fokus netop nu er energioptimering.
Der findes rigtig mange muligheder for energioptimering med forholdsvis kort tilbagebetalingstid til glæde for dig, som kunde og for miljøet.
Lad os hjælpe dig med at finde besparelserne og nedsætte CO2 udledningen.

Der findes altid en løsning. Det mener vi hos Olesen & Jensen A/S. Uanset om du skal have skiftet en enkelt stikkontakt eller om du skal have intelligente installationer i dit nybyggeri, som skal leve op til nutidens krav til lavt energiforbrug og god komfort, så er en af vores 100 elektrikere og teknikere altid klar til at løse opgaven for dig. Vi er totalleverandør indenfor el-tekniske installationer, men tager også gerne ansvaret for en samlet teknikløsning, hvor vi inddrager vores faste samarbejdspartnere.