Pressemeddelelse 
Esbjerg, den 08-08-2019

En stigende efterspørgsel og et marked i stor udvikling, får Olesen og Jensen til at skærpe fokus endnu mere inden for brand og sikring. 

Fra 1. oktober 2019 lancerer koncernen selskabet O&J Brand & Sikring A/S som bliver et partnerskab mellem ejeren af Olesen og Jensen, Claus Boel og Lars Küster. Selskabets formål bliver at levere tryghed gennem installation og service af brand og sikring til offentlige og private virksomheder.

Lars Küster har arbejdet med brand og sikring på chefniveau de sidste 10 år. Han kommer fra Lindpro, hvor han var ansat i 16 år, senest som ansvarlig for deres drift og udvikling af brand og sikring i Danmark. Tidligere har han haft ansvaret for alle Lindpros aktiviteter i Syd- og Sønderjylland. Lars er bosat i Esbjerg med kone og 3 børn.

“Med dette partnerskab er der grundlag for at udvikle vores kompetencer yderligere, og bygge videre på de dygtige medarbejdere vi allerede har. Dette sker i en kombination af 100 års historie fra Olesen og Jensen og en stor erfaring inden for specialområdet fra Lars Küster” udtaler Claus Boel. 

Lars Küster bliver medejer af O&J Brand & Sikring A/S og indtræder som direktør. 

“For nuværende kan vi selvfølgelig dække Syddanmark, men på sigt skal vi helt sikkert være landsdækkende, som det er tilfældet med O&J CTS A/S. Nu glæder jeg mig til at møde alle nye kolleger, kunder og samarbejdspartnere, og derfra starte vores fælles rejse, fra den solide platform der allerede er opbygget. Vi vil tage branchen til nye højder” udtaler Lars Küster. 

Begge glæder sig over aftalen, som betyder at det nye selskab vil starte med i alt 9 medarbejdere.

Tidligere succes
Olesen og Jensen har tidligere lavet et lignende set-up med købet af SE Big Blue som i dag hedder O&J CTS, der beskæftiger cirka 50 medarbejdere. Her er Bent Tønning direktør og medejer.

Det er en bevidst strategi fra ejeren, Claus Boel, at opbygge en stærk koncern, som på tværs har flere forskellige specialer, men med fælles værdier og identitet.

Claus Boel, ejer Boel Holding Esbjerg, som driver Olesen & Jensen, O&J CTS og nu også O&J Brand & Sikring.