Olesen & Jensen A/S er Iso-certificerede og registreret sikringsinstallatør hos Forsikring & Pension (forsikringsselskabernes godkendelse) til installation af alarmer og overvågningsanlæg i alle sikringsklasser.

Denne godkendelse er din garanti for at både materiel og installation i forbindelse med tyverialarm og overvågningsanlæg er af højeste kvalitet og afstemt med behovet. Alle sikringsanlæg serviceres løbende gennem serviceaftaler med hver enkelt kunde og der tages højde for evt. forsikringsmæssige krav der stilles til kunden.

Vores erfarne alarmmontører opdateres løbende gennem efteruddannelse og da vi samtidig projekterer og installerer alle typer tyverialarmer og overvågningsanlæg, kan vi tilbyde virksomheder og institutioner komplette integrerede løsninger, der dækker jeres behov for sikring både internt og eksternt.

Sikring er andet end låste døre og vinduer, og vi bruger gerne tid sammen med kunden til gennemtænkning af mulighederne og ikke mindst løsningsmulighederne, så løsningen bliver så effektiv som muligt.

Tyverialarm, adgangskontrol, tv-overvågning, perimetersikring, GPS-og overfaldsalarm og brandalarmering er blandt de kombinationer der i dag er mest anvendt. Alle løsninger er individuelle og vi giver gerne et forslag til opgaven, uanset om det er store integrerede systemer eller enkelte anlæg af den ene eller den anden art.

  Afdelingsleder:

Michael Rasmussen
Direkte tlf .: 28 48 22 10
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  Sikringskonsulent:

Marlene Boel
Direkte tlf.: 76 14 01 87
Mail:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.