Da vi har travlt i vores entrepriseafdeling, søges stabil og selvstændig formand, som kan lede et antal elektrikere på en af vores entrepriseopgaver.

 

Vores profil er KVALITET og VELUDFØRT arbejde til tiden - hvilket er et ansvar der delvist påhviler vores dygtige medarbejdere, som derfor skal være imødekommende, fleksible og udadvendte.

Vi forventer derudover, at du er en positiv ildsjæl med en energi, der smitter af på de opgaver og mennesker, der omgiver dig.

Du er bindeleddet mellem vores entrepriseleder og vores elektrikere og du har ansvaret for den daglige ledelse af vores elektrikere og lærlinge på pladsen.

 

Vi forventer at vores nye kollega opfylder følgende:

· Du er uddannet elektriker og leverer arbejde af høj kvalitet.

· Du er fleksibel og serviceminded.

· Du er udadvendt og har lyst til ledelse af kollegaer.

· Du er engageret og ansvarlig.

  

Vi tilbyder dig:

· Et spændende, selvstændigt og ansvarsfuldt job.

 · Personlig og faglig udvikling i en større el-virksomhed med styr på økonomi og organisation.

 · Et godt arbejdsmiljø i et team af elektrikere og lærlinge med et højt fagligt niveau.

 · Løn efter kvalifikationer og fastansættelse.

 

Er dette noget for dig, så kontakt:

Kristian Christensen tlf.: 76 14 01 75 eller send en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. mrk. ”Elektrikerformand til entrepriseafdelingen” 

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt!

 

Lidt om os:

O&J Gruppen består af økonomisk velfunderede virksomheder, der beskæftiger sig med CTS, el-, elektronik– og elektromekaniske arbejder til såvel landbaserede virksomheder som den maritime sektor, herunder offshore.

Endvidere udføres, ABA, ABV, AVA, telefoni-, netværk– og sikringsanlæg m.m. O&J Gruppen beskæftiger ca. 160 medarbejdere og omsætter for ca. kr. 160 mio.

 

Der findes altid en løsning...