Lov om Tv-overvågning og Datatilsynets anbefalinger er essentielle for os at overholde, når vi i samråd med kunden installerer tv-overvågning både inden- og udendørs. Olesen & Jensen A/S tilbyder flere forskellige løsningsmodeller på tv-overvågningsområdet, heraf en hosted løsning hvor kameraerne kan tilgås af kunden, men Olesen & Jensen opbevarer billedmaterialet og afholder service på kameraerne i lejeperioden. Tyverialarm, adgangskontrol, tv-overvågning, perimetersikring, GPS-og overfaldsalarm, tågesikring og brandalarmering er blandt de kombinationer der i dag er mest anvendt og tv-overvågning er en effektiv ”detektiv” og kriminalitetsforebyggende installation. Alle kunder er unikke og løsningerne er individuelle. Vi giver gerne et forslag til opgaven, uanset om det er store integrerede systemer med 10-20+ kameraer eller enkelte anlæg med få overvågningskameraer.

Hosted løsning
Olesen & Jensen A/S tilbyder en hosted løsning med Tv-overvågning af meget høj kvalitet. Optagelserne opbevares på Panasonic I-Pro optager i et indbruds- og nedbrudssikkert område, hvor kun virksomhedens sikkerhedsansvarlige kan få adgang til optagelserne.

Kameraer af høj kvalitet, der kan monteres inde og ude, koster fra omkring kr.179,-/måned pr kamera, og etableringsomkostninger fra kr. 1.500,- er et engangsbeløb. (Se pakke 1,2,3)

Vi ønsker at vores kunder tilbydes en yderst sikker og diskret løsning, som virker hele døgnet.
Det prioriteres højt, at der ikke skabes mistanke til de forkerte. Forebyggelse af kriminalitet ved synlig skiltning og hjælp til politiets efterforskning hvis ulykken er sket, tryghed, trivsel og glade medarbejdere er sidegevinster til denne sikkerhedsløsning.

Kameraer alene kan ikke erstatte en tyverialarm, men det er et rigtig godt supplement.

Pakke 1: Leje pr. mdr. kr 179,- ekskl. moms
Pakke 2: Leje pr. mdr. kr. 325,- ekskl. moms
Pakke 3: Leje pr. mdr. kr. 399,- ekskl. moms

Referencer:
Ungdomsbo
Bosch
Esbjerg Gymnasium
Varde Gymnasium
Frank Segall Esbjerg
Fiskernes Indkøbsforening
Skind & Pels