Vægmonteret Panasonic NZ Etherea

Hvorfor investere i en varmepumpe i 2023?

Der er store fordele at hente hvis du skifter fra en traditionel opvarmningskilde til en energieffektiv varmepumpe. Vi hjælper dig med at finde en god og driftsøkonomisk løsning til dit sommerhus eller bolig. Er du interesseret i at skifte fra  el-opvarmning, olie- eller gasfyr  til en varmepumpe er den økonomiske gevinst i de fleste tilfælde så stor at du kan tjene investeringen hjem på relativ kort tid.  

Spar på energien 

Sænk varmeudgifterne til sommerhuset og få et behageligere indeklima. Med en luft/luft varmepumpe, der er udviklet til det nordiske klima, har du en effektiv og billig måde at opvarme dit sommerhus på. Du reducerer ikke kun dine varmeomkostninger, dit indeklima bliver også langt bedre. Samtidig gør du miljøet en tjeneste. Investeringen er tilbagebetalt i løbet af få år. 

En luft/luft varmepumpe kan desuden opsættes til betjening via en mobiltelefon/smartphone, så der er dejligt varmt, når du når frem til sommerhuset. Varmepumpen kan ligeledes give advarsler, hvis der er strømsvigt eller udsving i elforbruget, så du ikke kommer frem til et hus med frostsprængte rør pga. en  sprunget sikring eller et HPFI relæ, der er slået fra. 

Specifikationer Panasonic NZ Etherea:

· Nanoe™ X-teknologi til at forbedre beskyttelsen døgnet rundt (nanoe X Generator Mark 2)

· Indbygget wi-fi til hurtig forbindelse via Panasonic Comfort Cloud-appen

·Stilfuld, kompakt indendørsenhed

·Ny fjernstyring

·Kompatibel med stemmeassistent 

Copyright foto: Panasonic Marketing Europe GmbH

Panasonic Etherea er en elegant og stilfuld løsning, der passer ind i enhver indretning. Dens elegante design er robust og giver dig mulighed for et klimaanlæg med høj ydeevne og et stort udstrømningsområde og brugervenlig fjernbetjening. Panasonic har udviklet intelligent teknologi for at gøre anvendelsen bedre og give en række fordele via Panasonics Comfort Cloud-app der er designet til nem styring via din smartenhed. Ligeledes er Etherea kompatibel med  nogle af markedets stemmestyringsassistenter

5 års garanti ved årligt eftersyn - Serviceaftale

En serviceret varmepumpe er mere økonomisk i drift og levetiden forlænges. På Panasonic varmepumper er der 5 års garanti hvis der laves et årligt eftersyn hvor køleanlægget og dets sikkerhedsudstyr gennemgås. Vi laver gerne en serviceaftale med dig, hvor vi holder styr på hvornår det er tid til eftersyn på din varmepumpe og du slipper for bekymringer om den optimale drift. 

Tilskud til din varmepumpe - Energitilskuddet 2020-2026

Du kan søge om tilskud til varme- og energioptimerende renoveringer. Dette kaldes energitilskuddet. Husk at du skal søge tilskuddet før du går i gang med dit projekt. Du ansøger om støtte via Energistyrelsen

 

Flere løsninger - luft/vand varmepumpe

Med en luft/vand varmepumpe har du en nemmere og billigere mulighed for opvarmning af din bolig og dit brugsvand med vedvarende energi end med et jordvarmeanlæg. En luft/vand varmepumpe er ofte en god investeringsmulighed, hvis dit energiforbrug ikke er alt for højt, da en luft/vand varmepumpe er lidt dyrere i drift end et jordvarmeanlæg. Til gængæld er investeringen langt mindre.

 

Kontakt os for at høre mere om, hvordan løsningen kan tilpasses til dig.

Telefon 7514 2255

Mail ojDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.